Ale to ta samo jakbyc porownywal czlowieka urodzonego w 1990 roku z kims, kto urodzil sie w '95 i pisał, ze w 93 ten stardszy byl fajniejszy, bo był...
Fiafa ostatnio dogoniła nieźle Pesa a Pes praktycznie nie zrobił nic Koreance(albo Japonce)
muszą zrobic coś naprawdę fajnego żeby im otskoczyc.
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
Ja grałem tylko w FIFE 07, z serii PES w część 4 i teraz gram w 2008. Uważam że PES jest lepszy, bo realniejszy, czyli trudniejszy, a mecz czasami jest ciężko wygrać i trzeba się starać o zwycięstwo.
Dla mnie PES6 od 2008 nie różni się niczym, tak jak FIFA07 od 08, jedna i druga gra ma swoje zalety i wady. IMO nie da się stwierdzić jednoznacznie która lepsza która gorsza, jeśli wprowadzą wszystko o czym czytałem w FIFIE09 to będzie duży postęp (tyle, że oni mówią tak co roku..) chociaż nie wiadomo jak będzie wyglądać PES..
Mialem gre i Fifa 2007 I PES 2008.Moim zdaniem Pes jest duzo razy lepszy a fifa jest bardzo latwa chodzisz takiemi malymi ludziakmi a pes taki prawdziwy>polecam PEsa
Mialem gre i Fifa 2007 I PES 2008.Moim zdaniem Pes jest duzo razy lepszy a fifa jest bardzo latwa chodzisz takiemi malymi ludziakmi a pes taki prawdziwy>polecam PEsa
A ja mam Crysisa i Max Payne'a, co z tego, że ten drugi kilka lat wcześniej wyszedł, Crysis lepszy i już
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum