Wysłany: 2008-05-13, 17:37 Czy polskie gry są warte uwagi ?
Jest to temat poświęcony wyłącznie polskim grom. Jakie polskie gry uważacie za dobre a jakie za niewypały? Czy polskie gry mają szanse stac się hitami? Czy jesteście dumni z polskich informatyków czy się za nich wstydzicie?
Ja bardzo lubie polską grę EARTH 2160, a za niewypał uważam MALUCH RACER.
Co do informatyków ... są bardzo dobrzy tylko mają za mało pieniędzy. Szkoda
Ostatnio zmieniony przez kadex 2008-05-14, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-05-13, 19:10
Super ekstra odjazdowa lepsza niz amerykanskie szyty polska gra - Wiedzmin
Totalne badziewie ktore jest gorsze od spalonego spagethii sprzed 3 dni - Maluch Racer
Polscy informatycy są jednymi z najlepszych na świecie, tylko brak pieniędzy aby zebrać ich razem i wyprodukować dobrą grę, wykorzystującą nowoczesne rozwiązania i silniki graficzne! A tak poza tym to pograł bym se w jakąś grę przedstawiającą np. życie prastarych słowian z Europy śr., albo grę strategiczną w której będziemy się wcielać w pierwszych piastowskich królów Polski i zarządzać ich państwem.
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-05-13, 20:52
Dobry pomysł Vasyl, nie mówił bym że są może najlepsi ale nasi informatycy są na wysokim poziomie, rzeczywiście jakby można było połączyć najlepszych informatyków w Polsce i było by więcej kasy napewno coś wielkiego by z tego powstało
Ale i tak nie jest żle, w Angielskich sklepach widze na półkach gry na Wii albo Wiedzmina do kupienia ^^
Wysłany: 2008-05-13, 21:10
Ano są najlepsi, przecież jakaś grupa dostała propozycje podpisania umowy z samym Micro$oftem
Polskie gry na pewno są warte uwagi, jeśli oczywiście są dobre.
Do udanych, polskich produkcji zaliczam serię Gorky, Painkiller, Earth 2160, The Witcher oraz They [pomimo, że wciąż jest w bardzo wczesnej fazie zrobił na mnie wrażenie ]. Ciężko natomiast wybrać tą najgorszą, dlatego zaliczyłbym tu wszystkie produkcje niskobudżetowe sprzedawane w kiosku za 9 złotych i 99 groszy .
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-29, 11:43
No cóż Wiedźmin mi nie przypadł do gustu, lecz uważam że gra zasługuje na szacunek.
Gra tej wagi została napisana przez polaków. Normalnie nienormalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum