Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy dziewczyny mało grają?
Autor Wiadomość
goku94 
wróg gucia

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-07-17, 19:48   

To może po prostu odwalisz się od tego tematu, jeśli piszesz co ci ślina no palców przyniesie i nawet sam tego nie rozumiesz i nie zdajesz sobie sprawy, jakie to głupoty. 2x rzadziej...<-- srele-morele...

A ja jeszcze od siebie dodam, że nie rozumiem jak można grać nie na poważnie, chodzi o to, że nawet grając uczymy się czegoś. Np. w Assassin's Creed uczymy się historii, a w przygodówkach typu Simon the Sorcerer uczymy się logicznego myślenia.

W tym temacie jestem w pełni po stronie zimy - przykładem jej filozofii jest moja siostra bliźniaczka.
Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetl szczegóły
Jim 
Straż Nocna

Piwa: 30/6
Wysłany: 2008-07-17, 21:55   

EnTaro napisał/a:
dziewczyny graja i ja im tego nei zabraniam ale prawda jest że dziewczyny grają 2 x rzadziej niz PRAWDZIWI FACECI :]

A prawdziwy facet to siedzi przed monitorem 24 h na dobę? Chyba raczej robi to wymoczek bez życia prywatnego i szans na realne rozrywki... Definicja prawdziwego faceta jak z reklamy Mobilkinga ^^.

fish 
Łowca marlinów

Piwa: 4/4
Wysłany: 2008-07-18, 07:30   

EnTaro napisał/a:
dziewczyny graja i ja im tego nei zabraniam ale prawda jest że dziewczyny grają 2 x rzadziej niz PRAWDZIWI FACECI :]

Jak mniemam większość polskich kombatantów pamiętających czasy PW nie potrafi nawet włączyć komputera, a co dopiero grać. Z Twojego rozumowania wynika, że Oni nie są prawdziwymi facetami?

goku94 napisał/a:
A ja jeszcze od siebie dodam, że nie rozumiem jak można grać nie na poważnie

Tak jak to już wspomniał Wysocki - włączasz tryb wolnej jazdy, pobawisz się trochę i wyłączasz lub wchodzisz na multi, rywalizujesz z lepszymi od siebie, potem jedziesz na jakiegoś lana i zgarniasz nagrodę.

goku94 napisał/a:
Np. w Assassin's Creed uczymy się historii, a w przygodówkach typu Simon the Sorcerer uczymy się logicznego myślenia.

Zapomniałeś jeszcze wspomnieć, że dzięki grom uczymy się też geografii, chemii, fizyki, anatomii i języków obcych!

Jim napisał/a:
Definicja prawdziwego faceta jak z reklamy Mobilkinga ^^.

Święte słowa!

Un'Real 
Fraguj albo Giń !

Postawił 3 piw(a)
Wysłany: 2008-07-24, 00:50   

Zima już cię kocham xD możemy sie ożenić i grać razem do końca życia a HP nam sie nie skączy xD i Frag nie rozdzieli xD :mrgreen: :D :P

Jim 
Straż Nocna

Piwa: 30/6
Wysłany: 2008-07-25, 16:53   

Un'Real napisał/a:
skączy

Hmm... Eckm to ja życzę szczęścia, pomyślności i... nie dostatnia w głowę słownikiem ortograficznym :) .

Karolina912 
Kocham Polske !!

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 4/5
Wysłany: 2008-07-25, 17:03   

ja też jestem przykładem dziewczyny która nie gra w simsy ;] nalogowo gram w cs na steamie xD mozna powiedziec ze simsy mi sie po tyg znudzily jak z reszta inne gry tego typu ;] wole zagrac sobie w baldura albo cs niz siedziec przy simsach i plakac z nudy xD

Zima 
Annoying Devil

Piwa: 11/11
Wysłany: 2008-07-26, 19:59   

Oj, dawno mnie nie było :P . PDD, witam w takim razie i bardzo się cieszę, że zabrałaś głos w tej dyskusji 8-) .
Un'Real... -.-

MacAbra 

Piwa: 12/10
Wysłany: 2008-08-01, 20:14   

Moja Zima :mrgreen: oj jedziesz ostro Un_Real :evil: :evil: i kill, na szczęscie mam już dziewczynę, Zima życze fajnego chłopaka :> PDD ciesze sie ze lubisz cs'a :D :D może zagramy razem?

Zima 
Annoying Devil

Wysłany: 2008-08-01, 20:28   

xD a moze ktos ze mna zagra w cs'a, pomimo, ze dawno nie gralam i lamie niemiłosiernie >.>.
MacAbra, ja już nie chcę żadnego faceta >.<, ale dziękuję i tak ^^ 8-)

koklyczas 
Zaklinacz

Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 2008-08-03, 05:34   

Jim napisał/a:
A prawdziwy facet to siedzi przed monitorem 24 h na dobę?
ehh ja w wakacje gram jakieś 12 godzin dziennie
Jim napisał/a:
Chyba raczej robi to wymoczek bez życia prywatnego i szans na realne rozrywki
miałem dziewczynę ale rzuciłem, bo nie nadaję się do związków, po za tym kazała coś zrobić- robiłem. Jeśli się sprzeciwiłem obrażała się. Przez to wszystko mało grałem. Nie dałem rady zbyt długo... wiem że to upokarzające żeby dziewczyna przejmowała kontrole. W ogóle dla dziewczyn tylko jedno w głowie :shock:

P.S Zmieniłem trochę ten post bo wydał mi się... zły. Zrobiłem też tak by pasował do twojej odpowiedzi Zimo.
Ostatnio zmieniony przez koklyczas 2008-08-03, 12:13, w całości zmieniany 2 razy  

Zima 
Annoying Devil

Wysłany: 2008-08-03, 08:38   

Hmm, koklyczas, jakby ci to powiedzieć... Twoja dziewczyna to nie jedyna przedstawicielka płci żenskiej, więc jeśli opierasz swoje poglądy nt. kobiet tylko na jej zachowaniu/sposobie bycia (a wnioskuję, że wybrałeś tak pustą, że pewnie echo się odbijało, kiedy mówiłeś jej coś na ucho), to znaczy, że jesteś człowiekiem o bardzo ciasnych horyzontach.
Moge powiedzieć bardzo podobnie: facetom to tylko jedno w głowie (w domyśle: seks, samochody, piwo, tv i wielki brzuch wystający spod t-shirtów rozmiaru XXXL). Wiem, tobie też na pewno tylko to w głowie, w końcu jesteś tylko facetem. :P :mrgreen:
Dodam jeszcze, że wstyd, gdy któryś partner przejmuje kontrolę w związku. To świadczy o niedojrzałości tej relacji i traktowanie jej jako czystej seks-rozrywki lub "żeby pochwalić się znajomym fajną (Ładnie się wyrażam)" (to określenie odnosi się do obu płci. Wierzcie mi: słyszałam, jak dziewczyny mówiły tak facetach). No i jeszcze mogło ci się najzwyczajniej w świecie nudzić. W końcu masz dopiero 13 lat, więc jakby na to nie spojrzeć- dzieciak jeszcze. 8-)

Uwaga!: słowa, które moglibyście odczytać jako równanie "13 lat=dzieciak" odnoszą się jedynie do użytkownika o nicku koklyczas! Pozostałe osoby na tym forum w podobnym wieku prezentują swoimi wypowiedziami wysoki jak na swój wiek poziom. Z powody Waszego wysokiego poziomu kultury, wychowania i poglądów zdecydowałam się zostać na dłużej na tym forum.

P.S. Mój post wydaje mi się... dobry, więc nie zmieniałam go ani trochę, bo i tak pasuje do Twojej wypowiedzi 8-)

Karolina912 
Kocham Polske !!

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 4/5
Wysłany: 2008-08-04, 12:40   

hmm.... moge zagrac mam steama jak cos moj nick : karolina912 ;]

goku94 
wróg gucia

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 18:39   

Dobra ludzie, obawiam się, iż nie bardzo (nie mogłem się zdecydować czy dwa ostatnie wyrazy napisać razem, czy osobno, więc jeśli jest błąd to mnie poprawcie) rozumiem na czym polega ta pustka, związki, relacje itp., wymienione w temacie - w końcu już prawie jestem jak Arthas z Warcrafta (stracił osobowość na skutek gniewu) - więc może powrócimy do pierwotnego tematu, zanim zmieni się on w "telefon zaufania do Lady Zimy".

(To była tylko taka sugestia, jeśli chcecie dalej gadać o tym dziwnym czymś, to nie zabraniam)

fish napisał:
większość polskich kombatantów pamiętających czasy PW nie potrafi nawet włączyć komputera, a co dopiero grać - możliwe, ale co najmniej jeden grać potrafi: mój pradziadek przeszedł grę Dday jak tylko opanował myszkę.

Zima 
Annoying Devil

Wysłany: 2008-08-15, 14:31   

Wybacz goku, ale nie mogłam się powstrzymać. Ten jeden raz pozwoliłam sobie na odrobinę złośliwości względem innego użytkownika. Poza tym, nie zrozumiałam fragmentu Twojej wypowiedzi nt. telefonu zaufania xD.
Btw. gratuluję dziadka :) . Moja babcia nauczyła się grac w kulki i pasjansa oraz Milionerów ^^

Tadeusova 
Error :P

Piwa: 1/1
Wysłany: 2008-08-17, 16:33   

fish napisał/a:
Grają, grają... Mam siostrę cioteczną, która np. ubóstwia wszystkie części Need For Speeda. Sporo dziewczyn gra także w CS 1.6 i MMORPG różnej maści, jednak największa część płci pięknej pyka w serię The Sims. Nie wiem co Wy widzicie w tej grze :P .

no tak rzeczywiście, a ja się przyznaję, chyba wiecie, ale ja gram w simsy i poprostu je lubię, ale jeżeli chodzi o jakieś tak wyścigówki, to czasami, ale takie tanie i mało znane o ile w ogóle znane :lol: , po za tymi lubię gry RPG.

Odpowiedz do tematu