No tak, łatwiejsze sterowanie, acha i zapomniałem dodać, że w worm:armagedon sie lepiej gra na konsoli, np: Play station, bo łatwiej, LUDZIE STAWIAJMY NA WYGODĘ!!!
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
Kazdy ma swoj gust :-P Ja tam wole 3D i Wormsy 4 ale nie tylko ze wzgledu grafiki i fizyki ale samych misji bo nie tylko zdobywamy przedmioty i zabijamy druzyne ale wykonujemy bardziej ciekawsze i bardziej rozbudowane misje, tereny tez bardziej dopracowane. Po misjach mozemy kupowac rozne rzeczy w Sklepiku. Wiecej broni, mozliwosc ich tworzenia.
Podczas tworzenia wlasnej druzyny mozemy wybrac dla naszych robaczkow ubrania a z czasem kupowac nowe. Jest wiele rzeczy przez ktore bardziej wole grac w Wormsy 4 niz Armadegon. Oczywiscie nie mowie ze Armadegon to slaba gra ;-) Wrecz przeciwnie jest chyba 3 lub 2 :-)
Moim zdaniem Wormsy straciły swój urok kiedy przeszły do 3D, dlatego najlepszą częścią tej kultowej serii pozostają dla mnie Worms Worlds Party [eh, ten niezapomniany osiołek "ioooioooo"]
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
no właśnie. W Worms Armagedon gra jest prostsza niż w 3D, po za tym w 3D nie podoba mi się niszczenie terenu. Armagedon są jak dla mnie lepsze
A ja proponuje skupić sie na grze, a nie na porownaniu gier..
_________________ -W naszych sercach walczą dwa wilki. Wilk nienawiści i wilk miłości. -Który wygrywa? -Ten którego lepiej karmisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum