Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 
Uruchomiliśmy czat gadu gadu pod numerem 5037777. Zapraszamy do rozmowy! Szczegóły tutaj. Aktualny status czatuGadu-Gadu

Poprzedni temat «» Następny temat
Teeworlds
Autor Wiadomość
fish 
Łowca marlinów

Piwa: 4/4
Wysłany: 2008-05-08, 22:04   Teeworlds

Darmowe Wormsy online - tak najkrócej można podsumować tę grę... Oczywiście jest to duże uproszczenie, a to dlatego, że Teeworlds jest grą o wiele bardziej dynamiczną niż wspomniana przeze mnie seria Worms. TW jest nastawiona tylko i wyłącznie na multiplayer, toteż rozgrywka toczy się w czasie rzeczywistym, nie ma mowy o żadnych turach!
W teeworlds pokierujemy jednym z kilkunastu stworków, którego możemy dowolnie "pomalować", możemy też wybrać jeden z wzorów przygotowanych przez autorów. Potem wystarczy poszukać serwera z interesującym nas trybem [do wyboru: DM, TDM, CTF] i możemy rzucić się w wir walki. Eksterminacji na innych stworkach dokonamy za pomocą dość ubogiego, choć zróżnicowanego arsenału. Do wyboru mamy: hammer, smg, shotgun, bazooka i rifle. Kiedy nasz stworek będzie bliski zgonu z pomocą przyjdą rozrzucone po mapie serduszka i tarcze, które symbolizują życie i pancerz. Z reguły są one umieszczone w z pozoru niedostępnych miejscach, do których dostaniemy się dzięki naszemu największemu przyjacielowi - lince (można z nią robić wiele innych ciekawych rzeczy).

Moja ocena 8,5/10:

Plusy:
+ Grafika i odgłosy
+ Ogromna ilość map i edytor
+ Dynamiczna rozgrywka
+ Darmowa [installka 4,4 mb]
+ Gra ma aktywny ladder w ESL!

Minusy:
- Brak muzyki
- Mało broni
- Nuży na dłuższa metę

Pomimo kilku drobnych wad, na prawdę warto w to zagrać, tym bardziej że installka zajmuje 4.4 mb!

Strona: http://www.teeworlds.com

PS. W razie jakichś problemów proszę pisać w tym temacie, z chęcią pomogę!

Nitrol 
Dark

Piwa: 29/38
Wysłany: 2008-06-15, 09:28   

Dziex za linka, szukałem jakiejś alternatywy dla worms, bo wersje 3D mi nie pasują.
Grałem w kilka gierek ale mi się nie podobały.

Odpowiedz do tematu