Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-15, 21:13 LEGO Star Wars II: The Original Trilogy
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy
Recenzja :
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy to druga część gry LEGO Star Wars II.
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy to gra na podstawie flimu Gwiezdne Wojny (Star Wars) z tym że otoczenie jest LEGO-wate ;-) Ludziki, pojazdy, rzeczy i otoczenie stworzone jest z klocków LEGO. Oprócz samego przerobienia ze zwykłego otoczenia autorzy dodali nam tone humoru w grze.
Jak sama nazwa wskazuje w grze akcja rozgrywa sie na podstawie trzech filmów nakręconych w latach 1977-1983. W grze możemy zobaczyć własnego bohatera ułożonego z klocków. Oprócz piechoty dostępne mamy także pojazdy również ułożone z klocków.
A jakby tego było mało to sami możemy konstruować bronie dzięki którym możemy niszczyć wrogów.
A tutaj kilka screenów :
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 59 Piwa: 7/6 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-08-02, 19:38
Cytat:
Omg Lego gwiezdne wojny ehehehehehe.... Śmiechu warte Grałem w normalne ale w to jeszcze nie od ilu to lat od 2 do 6 ?
Gra jest od 3 lat i nie pisze do ilu
Ale polecam ją kupić, bardzo ładna grafa, ciekawa fabuła, mnóstwo humoru, jak kumpel przyjdzie to można z nim sobie pograć np. padzie albo na jednej klawie. Gra świetna jednym słowem. Bardzo wciągająca i interesująca ze względu na swój "oryginalny" wygląd
Mam tę grę od około roku i bardzo mi się podoba. Polecam naprawdę
PS. Radzę podejść do tej gry raczej poważnie, bo to nie tylko gra dla maluchów, wielu dorosłych w nią też pogrywa, sprawdźcie gdzie chcecie .
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-08, 22:05
Pamiętam jak grałem w Demo tej gry, bardzo mi się spodobała i chciałem kupić, ale nie mogłem znaleźć teraz bym sobie przypomniał, ale już jest za późno, żebym kupywał tą grę, bo już mnie nie interesuje, ale w Demo bym chętnie pograł
Ocena gry 9/10
Ocena recenzji 7/10 - trochę krótka
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-08, 23:20
Lego to ja układałem jak byłem mały nie mam zamiaru bawić się ludzikami lego na kompie to dla dzieci. Jak układałem lego to też miałem w 3D jak tu nigdy nie dał bym 40zł za taką gre, za 40 zł mogee kupic sobie jakąś trylogie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum