Trackmania nations forever to całkowicie darmowa gra w której kraje ( te prawdziwe ) walczą między sobą o lepszą pozycję. Polska jest narazie szósta. Więc proszę was abyście ściągnęli tą grę i ścigali się w imieniu naszego kraju. Im więcej graczy tym więcej punktów a im więcej punktów tym lepsza pozycja. Może kiedyś będziemy nawet 1. A i jeszcze jedno. Jeśli zobaczycie gdzieś gracza kadex - to właśnie ja. Oczywiście jak zwykle w grze znajdziemy także edytor tras i skórek samochodu. Można także grać samemu w trybie jeden gracz. Jednak korzystniej będzie dla Polski jeśli będziecie grać w internecie.
kadex, napisał trochę mało o grze więc ja napisze małą recke:
Przy grze spędziłem dużo czasu (9+/10 [grafika 8/10 dźwięk 7/10 grywaloność 10/10] ), wbijając się w rankingu na miejsce <1000 (na milion ludzi to dużo ). Gra może nie ma olśniewającej grafiki czy jakiegoś tam super silnika fizycznego, nie ale gra ma grywalność która inne samochodówki bije na łeb. Recke pisze też na podstawie gry Trackmania United 4ever (TM Nations 4ever to okrojona wersja tej gry), która jest wyposażona w 7 (w TMNF był tylko 1) trybów gry. Gra jest chyba pierwszą grą wyścigową której najlepszą stroną jest Multi, w którym zmagamy się na torach z prawdziwymi ludźmi w takich samych maszynach (jazda w samochodzikach które rozpędzają się do 1000km/h rox ). Mamy do wyboru 5 poziomów trudności map (od białych do czarnych), oczywiście widać różnice. Najlepszym jednak elementem gry jest to że gra nie jest rasową grą wyścigową a grą... (teraz uwaga) wyścigową/logiczną grę z rozbudowany doskonale multiplayerem. Co wynika z poprzedniej części recenzji, gra posiada też tryb singleplayer który oferuje z reguły mapy które już zdążyliśmy poznać w multi. Jednak w trybie single nie da się uniknąć obecności innych graczy (ranking). Teraz skupię się trochę na grafice. Grafika w grze na doskonałą na pewną nie wygląda, ale na wyższych rozdzielczościach, gra wygląda dobrze. Jednak w grze mamy parę fajnych opcji graficznych takich jak rozmycie w ruchu (nie polecam do gry na co dzień) i dynamiczne kolory. Dźwięk w grze stoi na wysokim poziomie, ale nie aż tak wysokim (nie będę się rozpisywał o muzyce w grze bo mam ją zawsze wyłączoną :]) Gra jest w pełni darmowa i możemy ją pobrać stąd. Gra nie posiada jakiś tam super wypasionych modelów jazdy czy silników fizycznych, ale jest chyba najlepszą i najbardziej wciągającą grą wyścigową w jaką grałem. Polecam wszystkim i jak już wyżej napisałem dla mnie 9+/10
_________________ A to dla tych którzy chcieli by spróbować GW
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 257 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-08, 10:32
Wciągająca, dobra, ładna graficznie choć o małych wymaganiach gra.
Gra: 9/10
Recenzje:
kadex, 8/10 Napisana bardzo ogólnie.
MaXiu, Ładnie napisana, mogłeś ją zrobić bardziej czytelną dodając linijkę tekstu przerwy. 9/10
Nie lubie Tracmani. Mało realistyczna bez uszkodzeń . Ale fajne się śmiga ponad 300 na godzine.
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum