Sonic Riders to chyba jedna z ostatnich już serii stworzonej z myślą głównie na konsole PS2, Xbox360 i Gamecube. Tym razem SEGA udostępniło nam wyścigi na deskach, zapowiada sie fajnie ? prawda.
Otóż główną rzeczą do zdobycia o co zawodnicy będą sie ścigali jest Szmaragdu Chaosu. Cały Turniej zorganizowany jest przez Doktora Eggmana a w wyścigach prócz Sonica znajdą sie także Knukcles, Tails i Hawk.
Deski napędzane więlką siła pozwolą nam na wygranie wiele wyścigów.
Prócz zwykłych torów mamy także fabryki, jaskinie a nawet kaniony. I nie tylko musimy dotrzeć do mety jako pierwsi ale bronić sie przed atakami wrogów oraz sami ich dołować.
Wykonywać możemy też triki niczym z Tony Hawk'sa oraz zbierać pierścienie.
ja nie gram w CS to po pierwsze a po drugie jakis tam CS to nie jest jedyna strzelanka na swiecie ale jak chcesz sie zmierzyc w GTA to moge cie w max. w ulamek sekundy pokonac ;-) ale nie martw sie byli tacy co gorzej konczyli
A w CS i tak cie czasami rozwalalem nawet jak ty miales m4 a ja pistolet za 100$ dobra nie bede sie z toba klocil jak zawsze i offtopowal sory
Sonic Riders jest rzeczywiscie gra przeznaczona glownie dla mlodszych graczy ale mozna sie w nia czasami pobawic ;-)
Panowie, spokój
Post nie na temat=offtop=spam=warn!
Ktoś wchodzi na forum żeby poczytac sobie o grach a tu co? Użytkownicy sobie pojeżdzają:P Koniec! W razie jakiś "wontów" piszcie sobie na pw albo gg, od tego to jest! Forum to forum i służy do forumowania.. ;-)
Pozdro. I mam nadzieję, że kolejne wypowiedzi będą na temat ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum