Pomógł: 6 razy Wiek: 13 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 323 Piwa: 45/42 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-05-29, 17:57
Ocieks napisał/a:
Poprostu trzeba było robić go na tych liniach żółtych Wtedy miałeś więcej punktów ale ja do tego sie nie nadawałem
A to trzeba było na jakiś tam żółtych robić zakręty? Nawet nie wiedziałem, robiłem te zakręty po prostu na wyczucie
Uwaga: Posiadający Carbona niech się pochwalą ( jak chcą ) jaki mieli najlepszy wynik w trybie DRIFT. Ja miałem 380 000 ( ale w 8 zakrętów ), w ciągu 2 zakrętów miałem 300 000.
Oj.. To chyba nawet ten sam engine graficzny, tyle ze modyfkowany lekko.. Blur skopali, ogólem- wiele rzeczy skopali. Tuning wizualny miał być lepszy, a jest tylko dobry.. Ja się tak szczerze zawiodłem. Fizyka jazdy jest kiszkowata, wolę te z MW, a nawet z Undergrounda dwójki.. Niektore samochody jeżdza naprawdę nienaturalnie w tej grze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum