Need for speed Most Wanted to część serii po Undergrooundzie dwójce, a po Carbonie.
Wciealmy się w postać początkującego street racera, który przegrał swoja fuyll wypas beemke m3 gtr. Pierwsze wyścigi, jakie przyjdzie nam wygrać są wygrywane właśnie za pomocą BMW. BArdzo fajne posunięcie autorów gry:)
Wsadzili na 48h do celi, ale wypuścili nas bo jak można skazać kolesia bez auta za uliczne wyścigi?
Naszym zadaniem jest odzyskanie beemki. Aby to zrobić musimy pokonać Razora- gościa który wygrał od nas m3 i za jej pomocą wdrapał się na pierwsze miejsce blacklisty... Więc żeby móc starać się o nasze cudeńko będziemy musieli pokonać 14 rywali na czarnej liście. Abyśmy mogli rzucic kolejne wyzwania, musimy przejechać odpowiednie wyścigi, wykonać kamienie milowe (zaliczenia na radarach i pościgach) oraz zdobyć sobie złą reputację u glin- w końcu to powód do dumy w świecie MW:)
POlicja w Rockport dzieli się na 7 kategorii- od zwykłych aut po cięzkie suvy na 7 poziomie.. Nie zabrkało też helikoptera. NIestety- wozy policyjne mają od zera do setki jakieś 2 sekundy? może 3... Trochę to dziwne.. Ale przyjemnośc z przebijania się przez blokady drogowe.. nie do opisania.
CO do aut: jest ich troche: 32, plus możliwośc spatchowania gry do wersji black edition oraz możliwośc odblokowania paru ciekawych aut typu tir:) Zapraszam do tematu Unlockery do nfsów.
Grafika ładna, sprawia wrażenie HDRowości ale hdru nie ma... a szkoda... procesor 1.5ghz, 256mb ram i w miarę dobra karta i już można się pościgać.
Zachęcam do pokazywania swoich aut w odpowienim temacie:)
Moim zdaniem najlepsza gra z serii.
Carbon i Most Wanted to moje ulubione czesci NFS :-) W Most wanted spodobala mi sie zmiana klimatu czyli z nocu na dzien ale utrzymano klimat nielegalnych wyscigow (kolejny +)
z nocy nie znocu chyba. Wiem, że to literówka, ale fajnie to brzmi:)
Carbon to już nie to samo... Dla mnie carbon to taki MW po paru upgradeach... Dali skylinea, autoscupult czy jak to sie zwie i myślą że swiecą.. W MW razi ta policja co ma takie przyspieszenie, ale gra fajna.
Carbon i Most Wanted to moje ulubione czesci NFS :-) W Most wanted spodobala mi sie zmiana klimatu czyli z nocu na dzien ale utrzymano klimat nielegalnych wyscigow (kolejny +)
Mi się zbytnio Carbon nie podoba ...Ma u mnie wiele minusów,ale nie będę przedstawiał ;-)
Ale co to ma do tematu MW?
Jest już temat o carbonie ;-)
Most wanted mam tą gre i lubie dużo pał itp,itd. dobra gra jak dla mnie mam ją 1rok i już prawie przeszłem całą tylko nie wiem jakie auto kupić mam 10000 tysięcy bo zbierałem i nie kłamie :-> kto mi da rade jakie auto kupić niech pisze.
Hmm, była to taka odmiana, moim zdaniem poytywna (mówie o akcji w dzień)/ Warunki pogodowe piekni eodwzorowane, odbicia asfaltu cudownie wykorzystuja shadery a wyglad samochodów i fizyka ich prowadzenia znacznie sie poprawiły w stosunku do undergroundów.. Nie jezdzisz juz kartonowym pudełkiem tylko samochodem :-P
Carbon to podróba mostwanteda i tyle.. Gra udana, ale klimat nie ten... Do MW sie nie umywa.. Ale od carbona chyba jest inny topic.
U2 jak na tamte czasy i tak był baardzo dobry.
Jaki mieliście najdłuższy poscig w MW?
Albo może wybierzemy sobie jakąs trasę i beziemy zarzucali wynikami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum