Wysłany: 2008-02-23, 16:44 Juiced 2: Hot Import Nights
Juiced 2: Hot Import Nights
Recenzja :
Glowne cechy gry Juiced 2: Hot Import Nights to tuningowanie samochodow i szybkie wyscigi a to chyba wiekszosc lubi.
Przejdzmy odrazu do poczatku tworzymy wlasnego avatara i wybieramy poszczegolne parametry, a nastepnie tworzymy samochód i ustalamy podstawowe parametry. Po za wyscigami mamy naprawde wielki arsenal czesci do samochodów i same samochody a ich jest okolo 90. I tradycyjnie nie wszystko jest dostepne na samym poczatku, aby odblokowac te najlepsze i nie tylko musimy wygrac inne wyscigi.
Ale przejdzmy do glownej sprawie w tej grze czyli samych wyscigach. Sciagamy sie po miastach takich jak : London, Rzym, Paryz, Sydney, San Francisco. Oprocz jak najszybszego dotarcia do mety musimy tez zachowywac styl jazdy czyli wykonywac Drifty i inne.
Jak w NFS Carbon mozemy tworzyc wlasna Zaloge czyli zbierac czlonkow. Oprocz zwyklego trybu Single Player mozemy pograc sobie w grze multiplayer.
Za duzo w to sobie nie pograłem bo procesor ma za słaby.. (athlon 3000+ taktowany na 2.05 ghz) Ale z tego co widziałem jak grałem to samochód zachowuje się dośc dziwnie.. Skręca jakby sie obracał a nie skrecał przód.. Tak, jakby był na jakiejś osi przepuszczonej przez jego środek i obracany.. Troche nienaturalnie.. Cały czas jakby drift.. Zauważyc idzie podobienstwo do pro streeta,tyle że wyścigi sa w noc (przynajmniej te początkowe). bardzo natomiast spodobało mi się:
-wygląd menu;
-muzyka chyba tez niezła, klimat jest;
-cos ala TDU: wybór postaci i jej modyfikacje.
Zaproszone osoby: 12 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 199 Piwa: 47/11 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-05-13, 21:30
gra jest pirat kompa mam gforce 8600gt intel core 2 duo e6550 2gb ramu kumpel ma ta sama wersje z tej samej płyty i u niego sie nie tnie a ma kompa takiego jak ja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum