Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 119 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-29, 23:37 The Sims/The Sims 2
Co sądzicie o tej serii gier? Dla mnie Simsy kiedyś to było coś wielkiego - szczególnie kiedy byłem młodszy. Simsy jednak potrafią się dość szybko znudzić, irytuje mnie ich monotonia. Nie ulega jednak wątpliwości, że jest to najpopularniejszy symulator życia ludzkiego na PC i wciąż sprzedaje sie w setkach tysięcy egzemplarzy.
Jak myślicie - co wpływa na fenomen tej gry i czy Wam się ona podoba?
Coś słyszałem, że w którejś wersji był taki kod, że scenki nie były dla dzieci (hihihi)
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Tak Piżol jest taki kod nawet go kiedys mialem ale juz nie gram w simsy wiec mi nie potrzebny i wiez mi ze nawet z tym kodem nie ma i tak na co popatrzec gdyz grafika na to nie pozwala nic nie zastapi prawdziwych dziewczyn :-P
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
ta jak usłycze nazwe simsy do do kibla i zygam a naj wiecej te slowo słysze od kuzynki która ma na imie jak pies chyba sie domyslacie o jakie imie mi chodzi ?? mam na dzieje ciagle gada i gada gdyby mi sie udalo ja nagrac to ocena byla by max bo wystawil bym do seri najgłubszych ludzi swiata ona ma na imie Sonia błahahahaha buhahah :-P :-D
Choć strategie w jakiś sposób są podobne do gier typu The Sims, to jednak zdecydowanie wolę grę Sim City. Zarządzanie poważnymi metropoliami jest o niebo ciekawsze od sterowania dzień w dzień rozkaprysionym Simem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum