Zastanowicie sie czemu umeiściłern te gre w dziale symulatory..ze względu na jej realizm gra jest po porstu symulatorem współczesnego pola walki została ona wydana przez Bohemia Interactive koło roku 2002 mimo iż gra odstawała graficznie od tytułów z tamtego roku była ona wybitnym symularatorem pola walki umożliwała ona poprowadzenie czołgu(oczywiście jeżeli amsz niezbędną do tego załogę)gra zrobial wielka furore jedynmi wadami tej gry chyba było to że grafika była słaba i często zabijał nas starz z nikąd
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 47/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-08, 23:45
Ta gra wciąga i to bardzo ale ja czekam na Operation Flashpoint 2: Dragon Rising nie samowite efekty będe czekał z niecierpliwością.
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2008 Posty: 27 Piwa: 3/1 Skąd: City 17
Wysłany: 2008-07-18, 13:17
Gra jest super wtedy jak się gra z kimś w kampanie . Ja np. grałem z bratem , kiedyś całą noc bo mieliśmy tak długą misje . I na koniec jeszcze dostaliśmy dwie kulki i koniec...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum