Deluxe Ski Jump 3 (DSJ 3) - to dość prosta i raczej prymitywna gra, w której możemy poczuć się jak prawdziwy skoczek narciarski
W skrócie:
- do wyboru kilkadziesiąt skoczni, w tym wszystkie o dość dziwnych długościach - nawet do skoczni o HS 281 :-)
- kilka trybów gry - Puchar Świata, Puchar Drużynowy, tryb praktyki
- jeżeli mamy połączenie możemy pobrać z internetu aktualną bazę skoczków - nie musimy wtedy dodawać manualnie naszych rywali - dostajemy bazę ponad 300 skoczków
- gra ma bardzo małe wymagania sprzętowe, szczególnie, jeśli chodzi o grafikę :-)
- 7 trybów kamery
To chyba tyle :-) Na pewno wielu z Was miało styczność z tą grą. Jakie macie o niej opinie?
Darkevil Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 40 Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2008-01-07, 19:54
Deluxe Ski Jump 3 złe nie jest, ale nie ma w sobie tego klimatu co poprzednik - DSJ 2.0 :-) To była gra, która nie pozwalała mi odejść od komputera. A im dłuższa była skocznia, tym większe emocje.
No i plusem jest to, że wymagania są śmieszne i każdy może w nią zagrać!
Marian33
Wysłany: 2008-01-07, 22:41
Deluxe Ski Jump 2 rzeczywiście było fajne, ale w dzisiejszych czasach grafika DSJ 2 odstrasza :-) DSJ 3 pod tym względem jest bardziej ludzka. Obie bardzo fajnie :-D
warezman Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 24
Wysłany: 2008-01-08, 13:56
Widzę, że zażarta dyskusja wywiązała się :-)
Mi wszystkie części DSJ bardzo przypadły do gustu i chociaż wszystkie są dość podobne, to jednak każda z nich na nowo mi się podoba.
Jak wspomniał Admin, fajne są aktualizacje bazy zawodników z neta - szybko i przyjemnie.
Zarabany Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 8 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-01-13, 00:34
Cytat:
Gra może i jest dość prymitywna, ale ma niesamowity klimat, który powoduje, że ciężko się od niej oderwać!
To prawda ;-)
Cytat:
tak na prawde wole skoki narciarski RTL najbardziej podobałomi sie 2002 tylko przy tym rozwaliłem 3 myszki xD bo sie wkuzałem
Ja miałem to samo z DSJ :-) Warte uwagi te RTL-ki? ;-)
Damiano
Wiek: 23 Dołączył: 30 Gru 2007 Posty: 29 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-13, 00:39
Deluxe Ski Jump to niesamowita gra ;-) Każda na nowo pobudza we mnie niesamowite emocje. W RTL nie grałem, ale jest bardzo drogie, więc może i dobre? :-D
Deluxe Ski Jump 2 rzeczywiście miało swój klimat grałem w nią na szkolnych kompach przez 2 lata i się nie nudziła a co do trójki znana jest mi niestety tylko wersja demo
Może ktoś pomoże mi zdobyć pełną wersję???? Jest ktoś kto ma na kompie i wyślę mi na meila??
ucybucy Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 21 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-25, 23:06
Napisz na PW :-)
Michał
Wysłany: 2008-01-27, 10:13
Zdecydowanie DSJ2! Dlaczego? Było już tu pisane coś o klimacie, można sobie przestawić na widok w 3 taki jaki jest na 2 ale mechanizm całej gry jest zmieniony, zabawa z opcjami na +, sama gra na -, tak jak z fifami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum