Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 119 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-05, 13:38 Starcraft
Tracy Hickman, Starcraft #3 - Nim zapadnie ciemność, 2004: Ardo Melnikov, prowadzący sielankowe życie na swojej kolonialnej plancie Bountiful, zostaje zbudzony ze swego spokojnego żywota, kiedy krwiożercze Zergi atakują jego dom i zabijają wszystkich których kochał. Teraźniejszość galaktyki – wprowadza go w świat wojny międzyrasowej. Jako jeden z konfederacyjnych marines, zobowiązany do obrony światów Konfederacji Terrańskiej, musi stawić czoło bolesnym widmom własnej przeszłości... oraz wstrząsającej prawdzie, która może przesądzić o jego przyszłości.
zagrałbym se, żeby zobaczyć orginalnego hydraliska (występował w warcrafcie 3 i diablo II [pod postacią duriela]), ale nie jestem pewien, czy grafika będzie mi odpowiadać. to chyba stara gra, nie?
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
ja nie lóbie strategi bo czeba w nich myslec lepiej pograc w csa
pomijam ortografie ale skoro dla ciebie głupie są gry w których trzeba myśleć to czy życie tez jest dla ciebie głupie?(tu to trzeba myśleć;]) ale do tematu starcraft to gra legendarna i mam nadzieje że SC II będzie równie wielki ;] i niewiem czemu lczie na reinkarnacje fenixa ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum