Jest to 2 część gry Black and White.Nad ziemiami Edenu rozpoczeła się walka między
bezbożnymi plemieniami Wikingów,Japończyków i Azteków.Jedynie Grecja stawia opór potężnym Aztekom.Musisz wesprzeć swoich ludzi i znów wprowadzić pokój do krainy Edenu.Możesz wybrać swój charakter Dobry Lub Zły.W kontynuacji gry Black and White wprowadzono wiele nowych cudów których możesz nauczyć swojego chowańca.
Producentem tej gry jest Lionhead a wydawcą Electronic Arts.
Wymagania:System Windows XP/2000, procesor 1.6 GHz, Dysk twardy 3,5 GB, Grafika 64 mb i pixel shader 1.1. Oto screeny:
Ostatnio zmieniony przez pepek127 2008-05-19, 16:44, w całości zmieniany 2 razy
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 386 Piwa: 58/56 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-05-18, 19:32
hehe świetnie, że ktoś przypomniał o starych dobrych strategiach, a raczej jej kontynuacji Gra ogólnie spox, najbardziej mi się podoba, że można wybierać swoje przeznaczenie, dobro czy zło. Wymagania na tą grę są nawet dobre
Black and White 2 ? Pierwszy raz słyszę , ale może być fajna , a co do twych recenzji to są spox tylko dodaj o grafice, screeny i coś więcej w recenzji
Grałem w pierwszą część i naprawdę bardzo mi się podobała, ciekawe misje [szukanie owieczek rox!], chowaniec, możliwość interakcji z otoczeniem, jednym słowem solidna gra!
Z tego co czytałem w prasie branżowej dwójka również dobra, choć nie na mój sprzęt .
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum