wejer71
Wysłany: 2008-08-12, 21:53 Poszukuję Gry
Witam Mam pytanko ponieważ nie dawno z kumplem wpadliśmy na taki pomysł aby sobie pograc na blaszaku na 2 w jakąś fajną gierke z trubem sprint screen proszę o jakies propozycję
Serious sam drugie starcie ma split screen. A co najlepsze- robisz lana na dwa kompy,a grasz w czterech,. albo i w osiem osob ;p Tyle ze bez myszy sie cięzko steruje.I nie sprint tylko split
_________________ Gracze.org [*]
wejer71
Wysłany: 2008-08-13, 22:04
OK fajne ale niestety dysponuje tylko 1 kompem aha a co do propozycji proszę nie podawajcie strategi bo ich nie cierpie
Ale SS2 to ani strategia, ani lana nie wymaga:) Tylko nie rozgryzlem jeszcze jak zrobic tam zeby przyporzadkowac kazdemu graczowi jedna myszke.. Zawsze masz jeszcze fify i inne lulki do zagrania. Wiem, ze byly tez jakies wyscigi na 2 na jednym kompie ale nie pamietam jak to sie zwało..
wejer71
Wysłany: 2008-08-19, 22:31
ok znalazłem kilka tytułów i dzięki za pomoc a teraz mam jeszcze jedno pytanie czy w moto racer 3 jest tryb sprint screen bo nie moge znalesci PS piwo dla tych co pomogi i podali tytuły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum